BOGANMELDELSER: ISLAMKRITIK 

Læs hvordan islam legitimerer, understøtter og generer undertrykkelse ved hjælp af frygt, og hvorfor det er racisme at undertrykke kritikken af islam

Yasmine Mohammed_lille.jpg

Læs hvordan vore dages islamisme ligner det 20. århundredes fascistiske bevægelser, og hvordan de er funderet i kernen af islams lære

Islamisk fascisme lille.jpg
Harris & Nawaz: Islam and the Future of Tolerance (2015)

En perle af en samtalebog. Ateisten og islamkritikeren Sam Harris og stifteren af den anti-eksteremistiske tænketank Quilliam taler om reform af islam. Er det muligt?     

Sam_Harris_Maajid_Nawaz.jpg

Læs om, hvordan islams profet underkastes mentalundersøgelse inden den store retssag, hvor han er under anklage for forbrydelser mod menneskeheden.

People vs Muhammad.jpg

Få et godt overblik over alle de kritiske spørgsmål, der kan stilles til islam og find ud af, hvor myten om "den større jihad" og "den mindre jihad" kommer fra. 

Peter_Townsend2.jpg

Storhaug sætter ord på de ting, vi observerer og viser hvordan Medina-islam, Muhammeds politiske ideologi, har etableret sig i Norge og Europa

Hege_Storhaug_with_book_2017.jpg

Se hvordan de moderate muslimer udnytter truslen fra de voldelige til at presse os andre til selvcensur.

Sharia_politi.jpg

Lær historien om hijabverset at kende - og find ud af, hvad tørklædet i virkeligheden symboliserer. Det er pinligt for tørklædepigerne.  

Zainab-6.jpg

Læs om, hvorfor det er vigtigt at være ærlig om, hvad mainstream islam er, og hvordan medier og politikere svigter den ærlige kritik i Danmark.

Jaleh_Tavakoli_lille.jpg

Læs om YouTube-profeten, hans videoer, hans personlige historie og hans forudsigelse af, at den teknologiske udvikling vil gøre det af med islam

Apostate_Prophet_lille.jpg

Læs om, hvilke tre ting, der overraskede mig mest, da jeg læste Koranen første gang. En af dem var, hvor dominerende temaet om de vantro er.  

Koran_til_jul.JPG

Læs om, hvorfor islam ikke er fredens religion (koranen er et af beviserne), og hvordan Vestens elite bedrager deres befolkninger og lyver for islam.

Mohammeds_Koran_lille.jpg

Læs om de 5 problematiske dogmer i islam, som Ayaan mener bør reformeres - og om hvorfor Vestens liberale har allieret sig med de forkerte.

Ayaan_Hirsi_Ali_lille.jpg
SE OGSÅ
TAGS
  • Grey Facebook Icon